Najlepsze śniadania to śniadania we dwoje <3 :)
Moja własna GRANOLA
Tu mamy pole do popisu, a przede wszystkim każdy może przygotować swoją ulubioną.
Wystarczy tylko mieć stałe produkty:
100g płatki owsiane
100g płatki jaglane
100g. płatków żytnich
3 łyżki miodu
Dodajemy kto co lubi:
orzechy włoskie
słonecznik
pestki dyni
migdały
orzechy laskowe
wiórki kokosowe
siemie lniane
W mojej granoli:
garść orzechów włoskich
garść słonecznika
garść siemia lnianego
garść migdałów (pokrojonych)
trochę otrębów owianych
Wszystko mieszamy i pieczemy w piekarniku 160 stopni przez 20 - 30 minut od czasu do czasu mieszając.
Uwierzcie, że jak raz spróbujecie własnej granoli tak już będziecie od niej uzależnieni ;)
Wystarczy tylko mieć stałe produkty:
100g płatki owsiane
100g płatki jaglane
100g. płatków żytnich
3 łyżki miodu
Dodajemy kto co lubi:
orzechy włoskie
słonecznik
pestki dyni
migdały
orzechy laskowe
wiórki kokosowe
siemie lniane
W mojej granoli:
garść orzechów włoskich
garść słonecznika
garść siemia lnianego
garść migdałów (pokrojonych)
trochę otrębów owianych
Wszystko mieszamy i pieczemy w piekarniku 160 stopni przez 20 - 30 minut od czasu do czasu mieszając.
Uwierzcie, że jak raz spróbujecie własnej granoli tak już będziecie od niej uzależnieni ;)